TEKMOVANJA V FUTSALU ŽE V DRUGI POLOVICI SEZONE 2019/2020

Vstopili smo v novo leto 2020 – naj bo to leto izpolnjujoče, polno priložnosti, dobre energije, športnega duha in, predvsem, zdravo! Iskrena zahvala vsem članom in podpornikom kluba NK Ribnica, donatorjem, sponzorjem, staršem ter vsem ostalim, ki ste na kakršenkoli način prispevali k uspešnemu delovanju kluba v preteklem letu, verjamemo, da bomo tudi v letu 2020 ostali povezani in dobro medsebojno sodelovali.

Selekcija U13 je zaključila redni del državnega prvenstva na Zahodu na odličnem 2. mestu in se uvrstila v končnico prvenstva. Na Zahodu so se v končnico prebile ekipe NK Olimpija, NK Ribnica, Oplast Kobarid in FC Dobrepolje. Na Vzhodu so v končnici ekipe KMN Sevnica, KMN Meteorplast, KMN Slovenske Gorice in FK Dobovec.

Odigran prvi krog četrtfinalnih tekem:

Polfinalne tekme DP U13 bodo odigrane v soboto, 8.2. in 15.2.2020:

U13

Selekcija U15

Selekcija U15 ima pred seboj še zadnji, tretji redni krog državnega prvenstva, v katerem se bodo ponovno pomerile vse ekipe med seboj. V končnico prvenstva se uvrstijo prve tri ekipe, tako da je boj za napredovanje še vedno odprt.

U15

Selekcija U11

Selekcija ima za seboj odigrane 4 turnirje. Ekipa je na turnirjih postregla z organizirano in lepo igro. Turnir selekcije U11 v organizaciji NK Ribnica bo v soboto, 14. marca 2020 v ŠC Ribnica – vabljeni na ogled in spodbujanje mladih futsalerjev!

U11

Selekcija U9

Tudi naša najmlajša tekmovalna selekcija U9 je gledalce presenetila z lepimi akcijami. Za ekipo U9 so odigrani že trije krogi lige MNZ (rezultati pri U9 se ne beležijo).