21. FESTIVAL MALEGA NOGOMETA ŠKOFIJE 2019

Konec decembra 2019 je v športni dvorani Burja v Škofijah potekal 21. Festival malega nogometa, ki se ga je s selekcijo U13 udeležila tudi NK Ribnica. Na turnirju je sodelovalo 8 ekip in NK Ribnica je osvojila odlično 3. mesto. Za najboljšega golmana turnirja je bil izbran golman NK Ribnica,  Maks Hočevar. Čestitke Maksu in ekipi!

Maks Hočevar, izbran za najboljšega golmana turnirja

NOGOMETAŠICE NK RIBNICA NA TURNIRJIH USPEŠNO NASTOPILE ZA ŽNK KRIM ROLLJET

Dekleta selekcije DU15 ŽNK Krim Rolljet so na prvem turnirju Zimske lige NZS 11. januarja v Novi Gorici za dekleta do 15 let osvojila prvo in tretje mesto med devetimi prijavljenimi ekipami. Iz NK Ribnica so na turnirju za ŽNK Krim Rolljet uspešno nastopile: Naja Poje Mihelič, Nika Hojč, Tara Novak in Veronika Rovan.

Krimovke

V soboto, 18. januarja je 9-članska ekipa deklet DU15 zaigrala na 18. Mednarodnem turnirju Agram 2020 v Zagrebu. Dekleta so v igri nadigrala vse ekipe,s katerimi so se srečala v skupini in v končnici turnirja – brez težav so premagala obe ekipi AGRAM-a iz Zagreba, Donata iz Zadra, FerencVaroša iz Madžarske ter se v finalu pomerile z ekipo Rijeke. Po odlični igri ŽNK Krim se je tekma po rezultatu 0:0 končala s penali, v katerih so imele več sreče nogometašice Rijeke, ŽNK Krim pa je med 11.ekipami več kot upravičeno zasedel 2. mesto.

Na turnirju so za ekipo odlično zaigrale: Naja Mihelič Poje, Nika Hojč in Veronika Rovan.

Več informacij: NOGOMETNI KLUB RIBNICA, e: info@nkribnica.si, www.nkribnica.si, Facebook: NK Ribnica, M: 041 393 490 (Sabina).