PESTRO FEBRUARSKO DOGAJANJE V NK RIBNICA

Državno prvenstvo v futsalu, selekcija U13 se počasi preveša v drugo polovico saj je do konca prvega dela samo še en krog. Ekipa NK Ribnica Kočevje trenutno vodi na lestvici z 31 točkami in 16 odigranimi tekmami.

Pred nami je še zadnji krog – 2 tekmi, ki jih bo ekipa odigrala v soboto, 3. marca 2018 v Litiji proti domačinom FC Litija in KMN Oplastom iz Kobarida.

Prve štiri ekipe iz zahoda in prve štiri ekipe iz vzhoda se bodo tako uvrstile v končni boj za naslov državnega prvaka Slovenije U13. Četrtfinalne tekme bodo 10. in 17. marca 2018.

Vse pohvale in čestitke ekipi NK Ribnici Kočevje za že sedaj osvojen uspeh saj ekipa trenira skupaj šele slabo leto in so s treningi in trdnim delom dosegli zelo veliko. Pohvala in čestitke vsem trenerjem – Lado, Aleš, Toni in Primož – vsi, ki se trudijo, bodrijo in trenirajo ekipo ter seveda staršem, ki jih morajo voziti na treninge v sosednje Kočevje in Velike Lašče. Za uspeh ekipe smo zaslužni prav vsi, torej bravo ekipa – dobro nam gre.

Starši otrok, člani kluba, navijači, naši »fani« in vsi ostali,  s tem ko v tako velikem številu obiskujete tekme in navijate za otroke je nekaj neprecenljivega, spremljati otroke in uživati v gledanju dobrega futsala in znanju, ki ga vidimo na tekmah je velik dosežek naših otrok. Ponosni smo na naš »ribn’ški« klub,  trenerje, starše, navijače, otroke in vse ostale navijače ob svojem prvem skupnem letu.

 

Vir: http://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=710, 25.2.2018

 

Selekcija U9 in U11 

Obe ligi, tako U9 kot U11 pod okriljem Medobčinske nogometne zveze se počasi približujeta koncu. Selekcija U9 ima še en turnir, ki se bo odvijal 10. marca 2018, organizator je Olimpija Ljubljana.

 

Selekcija U11 ima do konca lige še tri turnirje, in sicer: 4. marca v Ljubljani, 18. marca v ŠC Ribnica in zadnji turnir, 15. aprila pri sosedih v Kočevju.

 

 

Obe selekciji sta odlični, pridno trenirata in tudi na tem mestu velja pohvaliti vse starše in člane našega kluba za vso podporo, ki jo izkažete s tem, da pridete na tekme, navijate in uživate v gledanju futsala. Šport nas povezuje – tako otroke kot starše in uspeh je zagotovljen.

 

Najmlajši futsalerji U7 

Najmlajši trenirajo dvakrat tedensko in so v petih mesecih zelo napredovali v motoriki in spretnostih, predvsem pa neskončno uživajo v igri z žogo in v gibanju, kar je največji uspeh dela z najmlajšimi!