ODLIČEN USPEH NOGOMETAŠIC OŠ DR. FRANCETA PREŠERNA RIBNICA NA MEDŠOLSKEM PODROČNEM PRVENSTVU!

Konec januarja se je v športni dvorani Osnovne šole Ig odvijalo področno med šolsko nogometno prvenstvo za dekleta. V tekmovanju sodeluje 23 osnovnih šol.

                                   

 

Nogometašice OŠ Ribnica so prvo tekmo odigrale z dekleti OŠ Dobrova in zmagale s 3 proti 2 ter se z zmago uvrstile v finalni del tekmovanja. Odločilno tekmo so odigrale z dekleti OŠ Škofljica in slavile drugo zmago z rezultatom 5:2. S tem so se dekleta OŠ Ribnica uvrstila med 16 najboljših šolskih ekip v Sloveniji. Razburljivi tekmi smo si ogledali tudi nekateri člani in trener NK Ribnica.

Dve dekleti šolske nogometne ekipe, Naja in Veronika, že vrsto let trenirata v NK Ribnica.

V ekipi NK Ribnica je Naja izvrstna branilka in trden steber obrambe, Veronika pa odlična in neustrašna golmanka.

                                     

Dekleti trenirata s fanti že 5. leto. V klubu smo nanju zelo ponosni in tako njima, kot ostalim igralkam OŠ Dr. Franceta Prešerna čestitamo za odličen dosežek!

Držimo pesti v nadaljevanju tekmovanja! Več o tekmi si lahko preberete na http://www.osribnica.si/sola/.

Futsal in nogomet sta vse bolj zanimiva športa tudi za dekleta, kar so dokazale “vražje” Ribn’čanke OŠ Ribnica!

V NK Ribnica zato vabimo dekleta l. 2005 in mlajše k VPISU v nogometno šolo NK Ribnica. Predznanje ni potrebno, samo veselje do gibanja, druženja in igre z žogo!

Prijavnica je na naši spletni strani www.nkribnica.si, lahko pa nam tudi pišete na info@nkribnica.si. S treningi začnemo predvidoma v mesecu marcu na stadionu Ugar in igrišču na Griču. Vadba bo prilagojena vsaki deklici! Prvi mesec vadbe je brezplačen, zato velja poskusiti!

Vse informacije o programu, poteku treningov in ostalem pa dobite tudi na tel. 041 393 490.

Pridruži se nam in postani nogometašica!