NK Ribnica že v novi sezoni 2018/2019

Zakorakali smo v september, v novo šolsko leto, novo športno sezono… Nogometni klub Ribnica je svoja vrata odprl že z avgustom, ko so selekcije U9, U12 in U13 že začele s treningi nogometa na stadionu Ugar. Lige nogometa so se pričele v zadnjem vikendu avgusta. NK Ribnica ima letos kar tri ekipe v ligaških tekmovanjih, U9, U12 in U13.

NK Ribnica – selekcija U9

Naša najmlajša selekcija je svoj prvi turnir odigrala 1. septembra na domačem terenu. Ekipa fantov je pokazala čudovito igro, borbenost in velik napredek, ki je odraz odličnega dela trenerja Tonija. Trener Toni Poje fante trenira kar 4x tedensko in skrbi, da da so v vse boljši tehnični in kondicijski pripravljenosti. Drugi turnir so fantje odigrali 15. septembra v Športnem parku v Mirni, kjer so na treh tekmah dali kar 58 golov in jih prejeli le 6! Bravo!

 

NK Ribnica – selekcija U12

Nogometna liga U12 pod okriljem Medobčinske Nogometne Zveze je tudi letos sestavljena iz dveh skupin. NK Ribnica je v drugi skupini (mlajši dečki U12). Liga U12 se zaključi junija 2019, kjer se na zaključnem »final four« turnirju pomerijo štiri ekipe, prvi dve ekipi iz obeh skupin, in tako dobimo zmagovalca lige.

NK Ribnica selekcija U12 je letos v popolnoma novi sestavi. V ekipi je 12 fantov in 4 dekleta. Fantje in dekleta trenirajo skupaj 3x tedensko pod budnim očesom trenerja Ladota, ki z ekipo dela po programu, kar se kaže tudi v že doseženih rezultatih.

V novi sezoni so odigrali že tri kroge (tri tekme)  in vse tekme prepričljivo zmagali. Spored tekem, lestvico in celotno selekcijo U12, skupino 1 in 2 lahko spremljate na www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1207#.

 

NK Ribnica – selekcija U13

Selekcija U13 je naša najstarejša selekcija, ki je lansko sezono debitirala v ligi U12 in odlično zastopala NK Ribnico. Ekipa se je uvrstila v »final four« turnir in med 21 ekipami zasedla odlično 3. mesto v osrednji Sloveniji. Prvo in drugo mesto sta osvojili ekipi iz NK Olimpija.

Letošnjo sezono igra selekcija U13 v 4. nogometni ligi pod okriljem Medobčinske Nogometne Zveze in začetek lige je zmagovalno obarvan!

Ekipo sestavlja 12 fantov in 2 dekleti. Skupaj s selekcijo U12 jih trenira trener Lado, ki skrbi, da fantje in dekleta ostajajo v formi in osvajajo nova znanja. Fantje in dekleta so že prekaljeni borci oz. borki, vztrajni in zavzeti. Med njimi je spleteno prijateljstvo in razumevanje, kar je pogoj za dobro (so)delovanje ekipe na igrišču. Letos ima NK Ribnica kar nekaj novih članov, fantov in deklet – želimo jim, da bi se pri nas dobro počutili, tako otroci kot starši. Selekcijo U13, razpored tekem in lestvico spremljajte na www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1218.

 

NK Ribnica – selekcjia U7

Najmlajši (4 leta in več) so s treningi pričeli 6. septembra na modrem igrišču poleg ŠC Ribnica. Ker smo ljubitelji gibanja na svežem zraku, bodo tudi za najmlajšo selekcijo treningi organizirani na zunanjem igrišču, vse dokler bo vreme dopuščalo. Kasneje, jeseni in pozimi, se treningi preselijo v vrtčevsko telovadnico, kjer bodo potekali treningi ob ponedeljkih od 18.00 do 18.45 ure in četrtkih od 18.30 do 19.15 ure.

Urnik treningov omogoča, da starši mirno prispete iz služb, si oddahnete, potem pa skupaj z otrokom preživite čas v okviru športa, ste lahko prisotni na treningih in spremljate otroka. V NK Ribnici zagovarjamo sodelovanje s starši in želimo, da so starši vključeni v športni razvoj otroka na pravilen in pozitiven način. Po dolgoletnih izkušnjah se preko obiskovanja treningov in tekem spletejo pristne vezi tudi med starši, kar krepi klub, izboljšuje počutje vseh in izjemno vpliva na pripadnost klubu.

 

NK Ribnica v sodelovanju s ŽNK Krim

Novost v NK Ribnica v letošnji sezoni je sodelovanje naših deklet v ženski ekipi ŽNK Krim. 6 deklet – Veronika Rovan (U15), Naja Poje Mihelič (U13), Nika Hojč (U13), Iza Prelesnik (U13), Tara Novak (U13) in Klara Oiclj (U13) iz našega kluba je bilo povabljenih v ŽNK Krim. Dekleta v tej sezoni tako igrajo mešani nogomet za NK Ribnica in ženski nogomet za ŽNK Krim. Vse so odlične nogometašice, navdušene nad igranjem nogometa in zavzeto trenirajo tako v Ribnici kot na Krimu. V letošnji sezoni so odigrale že 2 tekmi za U13 in 1 za U15. Vse tekme so zmagale. Iskrene čestitke in le tako naprej! Spremljamo jih lahko na www.znkkrim.wordpress.com/.

Zakaj NK Ribnica?

V NK Ribnica postavljamo kakovost in strokovnost treningov na prvo mesto, saj je oboje pogoj za uspešnost ne le ekipe, ampak razvoja posameznega otroka. Otroke bomo naučili nogometnih skrivnosti, jih navdušili za gibanje in  s pravilno oblikovanimi treningi vplivali na razvijanje gibljivosti in splošne motorike v povezavi z nogometom. Trener razvija osebni pristop do vsakega otroka, spodbuja njegove vrline in nadzira pravilno izvajanje obojega – splošnih vaj za gibljivost IN nogometno tehniko – pravilno ustavljanje žoge, točne podaje, itd. in seveda nepogrešljivo taktiko.

Vsem selekcijam želimo prijetne treninge, uspešno sezono in srečne ter hitre noge! Predvsem pa v igranju nogometa in gibanju neskončno uživajte! Vsem staršem in gledalcem pa veliko prijetnih ogledov in užitkov ob navijanju in spremljanju otrok na tekmah!


Nogometni klub Ribnica

vabi otroke od 4. leta dalje k vpisu na treninge nogometa in futsala.

Vabljeni na trening, kjer bodo otroci preizkusili svoje veščine.

Urniki so objavljeni na Facebook in spletni strani:www.nkribnica.si .

Info: info@kribnica.si ali 041 393 490