Minuli vikend v znamenju rokometa, nogometa in čiščenja

Minuli vikend je ekipa NK Ribnica začela športno soboto z rokometno tekmo – nekateri otroci iz NK Ribnice, selekcija U12 so navdušeni rokometaši: Naja Poje Mihelič, Tim Benčina Grgurič, Žan Sinanovič, Kristjan Klun in Tinjan Blatnik. Dopoldne so odigrali rokometno tekmo na domačem terenu z MRK Krka in zmagali 25 : 18. Čestitke ekipi Riko Ribnica!

 

Popoldne ob 15.00 uri se je na stadionu Ugar pričela nogometna tekma selekcije U12, 8. krog med NK Ribnica in Svoboda Ljubljana.

 

Gostje so v 9. minuti povedli dokler ni v 13. minuti izenačil Lan Pahović in ponovno v 22. minuti z lepo asistenco Žana Sinanovića ekipo NK Ribnica povedel v vodstvo. Že v naslednji minuti je zadel za domače, igralec št. 16, Luka Kujavec. Tik pred koncem prvega polčasa je ponovno zadel Lan Pahović, polčas se je končal 4:1 za domačine.

V drugem polčasu je novinec v letošnji sezoni št. 26, Kristjan Klun povišal rezultat na 5:1. Gostje so nato v 46. minuti zadeli domačo mrežo. Za konec lepa asistenca Aida Seferovića proti Luki, ki je še zadnjič zadel nasprotnikovo mrežo in končni rezultat tekme, 6 : 2 za NK Ribnica.

Čestitke vsem otrokom za borbenost in lepo igro.

Tekma je potekala v duhu fair playa, toplo vreme in veseli navijači – prava športna sobota.


Čistilna akcija “ZA OTROKE”

V nedeljo v času treninga na stadionu Ugar so starši otrok z malo dobre volje izvedli čistilno akcijo čiščenja in pospravljanja bivalnikov, garderob in lijakov, ki jih uporabljajo otroci v času treninga in tekem. Sedaj imamo zelo lepo in upamo, da bo tako tudi ostalo. Še enkrat hvala vsem za dobro voljo in pomoč. Čistoča je obraz človeka – še posebej športnika.

PREJ

 

POTEM