Prispevki

NK Ribnica skoraj na polovici jesenskega dela nogometne sezone 2018/2019

Zakorakali smo v september, v novo šolsko leto, novo športno sezono. Lige nogometa so se pričele v zadnjem vikendu avgusta in se počasi pomikajo h koncu jesenskega dela sezone 2018/2019.

Z uspehi vseh treh selekcij, ki tekmujejo v ligaških tekmovanjihi (U9, U12 in U13) lahko rečemo, da smo zelo zadovoljni ter ponosni in upamo, da bo položaj na lestvici ostal takšen do zaključka lig v spomladanskem delu.

NK Ribnica – selekcija U9

Naša najmlajša tekmovalna selekcija U9 ima za seboj že 3 turnirje, katere so vse odigrali več kot odlično. Fantje so pokazali izjemen napredek in čudovit nogomet. 13. oktobra imajo še zadnji turnir v jesenskem delu, ki se bo odvijal v Grosuplju. Za uspeh selekcije U9 je zaslužen naš trenerski kader, v največji meri trener Toni, ki je fante z odličnimi treningi popeljal v zmage.

 

NK Ribnica – selekcija U12

Nogometna liga U12 pod okriljem Medobčinske Nogometne Zveze je tudi letos sestavljena iz dveh skupin, 1. in 2. NK Ribnica je v drugi skupini (mlajši dečki U12). Liga U12 se zaključi junija 2019, kjer se na zaključnem »final four« turnirju pomerijo štiri ekipe, prvi dve ekipi iz obeh skupin, in tako dobimo zmagovalca lige.

Ekipa deklet in fantov NK Ribnica U12 zaseda odlično 1. mesto. Fantje in dekleta pridno in zavzeto trenirajo kar se lepo vidi na lestvici. Pred ekipo so v jesenskem delu še tri tekme, držimo pesti, da obdržijo odlično 1. mesto!

 

Lestvica skupina U12

Vir: www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1219, 10.10.2018

NK Ribnica – selekcija U13

Selekcija U13, najstarejša selekcija NK Ribnica, ki je lansko sezono debitirala v ligi U12 in odlično zastopala NK Ribnico letos prav tako zaseda odlično 1. mesto na lestvici U13!

Ekipa, ki je kot selekcija U12 sestavljena iz fantov in deklet je v jesenskem delu pokazala na igrišču odličen nogomet ter izjemno lepo igro za kar gredo vse čestitke in pohvale trenerju Ladotu, ki trenira obe selekciji. Celotna ekipa si zasluži vse pohvale, saj so si z moštveno igro zaslužili tako dober uspeh.

Lestvica skupina U13

Vir: www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1218, 10.10.2018

Dekleta NK Ribnica več kot uspešne tudi v ŽNK Krim

Sodelovanje med NK Ribnica in žensko ekipo ŽNK Krim je prav tako obrodilo izjemne uspehe. Dekleta Naja, Nika, Iza, Tara in Klara igrajo za selekcijo U13, Veronika za U15. Vse zavzeto trenirajo. Po odlično odigranih 3 turnirjih (7 tekmah), kraljujejo dekleta selekcije U13 neporažene in brez prejetega gola na prvem mestu lestvice DU13 Vzhod, dekleta U15 pa na drugem mestu lige DU15 Vzhod. 3 naša dekleta so že vpisane med strelke prvenstva.

 

Urniki treningov NK Ribnica so objavljeni na Facebook in spletni strani: www.nkribnica.si, Info: info@nkribnica.si ali 041 393 490.

NK Ribnica že v novi sezoni 2018/2019

Zakorakali smo v september, v novo šolsko leto, novo športno sezono… Nogometni klub Ribnica je svoja vrata odprl že z avgustom, ko so selekcije U9, U12 in U13 že začele s treningi nogometa na stadionu Ugar. Lige nogometa so se pričele v zadnjem vikendu avgusta. NK Ribnica ima letos kar tri ekipe v ligaških tekmovanjih, U9, U12 in U13.

NK Ribnica – selekcija U9

Naša najmlajša selekcija je svoj prvi turnir odigrala 1. septembra na domačem terenu. Ekipa fantov je pokazala čudovito igro, borbenost in velik napredek, ki je odraz odličnega dela trenerja Tonija. Trener Toni Poje fante trenira kar 4x tedensko in skrbi, da da so v vse boljši tehnični in kondicijski pripravljenosti. Drugi turnir so fantje odigrali 15. septembra v Športnem parku v Mirni, kjer so na treh tekmah dali kar 58 golov in jih prejeli le 6! Bravo!

 

NK Ribnica – selekcija U12

Nogometna liga U12 pod okriljem Medobčinske Nogometne Zveze je tudi letos sestavljena iz dveh skupin. NK Ribnica je v drugi skupini (mlajši dečki U12). Liga U12 se zaključi junija 2019, kjer se na zaključnem »final four« turnirju pomerijo štiri ekipe, prvi dve ekipi iz obeh skupin, in tako dobimo zmagovalca lige.

NK Ribnica selekcija U12 je letos v popolnoma novi sestavi. V ekipi je 12 fantov in 4 dekleta. Fantje in dekleta trenirajo skupaj 3x tedensko pod budnim očesom trenerja Ladota, ki z ekipo dela po programu, kar se kaže tudi v že doseženih rezultatih.

V novi sezoni so odigrali že tri kroge (tri tekme)  in vse tekme prepričljivo zmagali. Spored tekem, lestvico in celotno selekcijo U12, skupino 1 in 2 lahko spremljate na www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1207#.

 

NK Ribnica – selekcija U13

Selekcija U13 je naša najstarejša selekcija, ki je lansko sezono debitirala v ligi U12 in odlično zastopala NK Ribnico. Ekipa se je uvrstila v »final four« turnir in med 21 ekipami zasedla odlično 3. mesto v osrednji Sloveniji. Prvo in drugo mesto sta osvojili ekipi iz NK Olimpija.

Letošnjo sezono igra selekcija U13 v 4. nogometni ligi pod okriljem Medobčinske Nogometne Zveze in začetek lige je zmagovalno obarvan!

Ekipo sestavlja 12 fantov in 2 dekleti. Skupaj s selekcijo U12 jih trenira trener Lado, ki skrbi, da fantje in dekleta ostajajo v formi in osvajajo nova znanja. Fantje in dekleta so že prekaljeni borci oz. borki, vztrajni in zavzeti. Med njimi je spleteno prijateljstvo in razumevanje, kar je pogoj za dobro (so)delovanje ekipe na igrišču. Letos ima NK Ribnica kar nekaj novih članov, fantov in deklet – želimo jim, da bi se pri nas dobro počutili, tako otroci kot starši. Selekcijo U13, razpored tekem in lestvico spremljajte na www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1218.

 

NK Ribnica – selekcjia U7

Najmlajši (4 leta in več) so s treningi pričeli 6. septembra na modrem igrišču poleg ŠC Ribnica. Ker smo ljubitelji gibanja na svežem zraku, bodo tudi za najmlajšo selekcijo treningi organizirani na zunanjem igrišču, vse dokler bo vreme dopuščalo. Kasneje, jeseni in pozimi, se treningi preselijo v vrtčevsko telovadnico, kjer bodo potekali treningi ob ponedeljkih od 18.00 do 18.45 ure in četrtkih od 18.30 do 19.15 ure.

Urnik treningov omogoča, da starši mirno prispete iz služb, si oddahnete, potem pa skupaj z otrokom preživite čas v okviru športa, ste lahko prisotni na treningih in spremljate otroka. V NK Ribnici zagovarjamo sodelovanje s starši in želimo, da so starši vključeni v športni razvoj otroka na pravilen in pozitiven način. Po dolgoletnih izkušnjah se preko obiskovanja treningov in tekem spletejo pristne vezi tudi med starši, kar krepi klub, izboljšuje počutje vseh in izjemno vpliva na pripadnost klubu.

 

NK Ribnica v sodelovanju s ŽNK Krim

Novost v NK Ribnica v letošnji sezoni je sodelovanje naših deklet v ženski ekipi ŽNK Krim. 6 deklet – Veronika Rovan (U15), Naja Poje Mihelič (U13), Nika Hojč (U13), Iza Prelesnik (U13), Tara Novak (U13) in Klara Oiclj (U13) iz našega kluba je bilo povabljenih v ŽNK Krim. Dekleta v tej sezoni tako igrajo mešani nogomet za NK Ribnica in ženski nogomet za ŽNK Krim. Vse so odlične nogometašice, navdušene nad igranjem nogometa in zavzeto trenirajo tako v Ribnici kot na Krimu. V letošnji sezoni so odigrale že 2 tekmi za U13 in 1 za U15. Vse tekme so zmagale. Iskrene čestitke in le tako naprej! Spremljamo jih lahko na www.znkkrim.wordpress.com/.

Zakaj NK Ribnica?

V NK Ribnica postavljamo kakovost in strokovnost treningov na prvo mesto, saj je oboje pogoj za uspešnost ne le ekipe, ampak razvoja posameznega otroka. Otroke bomo naučili nogometnih skrivnosti, jih navdušili za gibanje in  s pravilno oblikovanimi treningi vplivali na razvijanje gibljivosti in splošne motorike v povezavi z nogometom. Trener razvija osebni pristop do vsakega otroka, spodbuja njegove vrline in nadzira pravilno izvajanje obojega – splošnih vaj za gibljivost IN nogometno tehniko – pravilno ustavljanje žoge, točne podaje, itd. in seveda nepogrešljivo taktiko.

Vsem selekcijam želimo prijetne treninge, uspešno sezono in srečne ter hitre noge! Predvsem pa v igranju nogometa in gibanju neskončno uživajte! Vsem staršem in gledalcem pa veliko prijetnih ogledov in užitkov ob navijanju in spremljanju otrok na tekmah!


Nogometni klub Ribnica

vabi otroke od 4. leta dalje k vpisu na treninge nogometa in futsala.

Vabljeni na trening, kjer bodo otroci preizkusili svoje veščine.

Urniki so objavljeni na Facebook in spletni strani:www.nkribnica.si .

Info: info@kribnica.si ali 041 393 490

NK Ribnica po počitniškem juliju zopet odprl vrata in vabi k vpisu za novo šolsko leto 2018 / 2019!

V juliju smo si tako ekipa kluba, kot otroci in njihovi starši privoščili poletni mesec popolnega oddiha, vsak nekje, upamo, na lepšem.

V avgustu smo se spočiti vrnili nazaj na svoja mesta in začeli s prvimi treningi nogometa na stadionu Ugar. Konec avgusta se namreč že pričenjajo prve ligaške tekme za starejše selekcije.

V prihajajočem šolskem letu bodo v izbranih ligaških tekmovanjih NZS in MNZ tekmovale naslednje selekcije kluba: U13, U12 in U9 v nogometu in U13A, U13B, U11, U9 in U7 v futsalu.

VABILO K VPISU OTROK V NK RIBNICA

Vabimo otroke (dečke in deklice) od 4. leta dalje k vpisu na nogomet in futsal v novem šolskem letu 2018/2019!

Ribniška nogometna šola zagotavlja kvalitetno in strokovno vadbo s trenerji z opravljenimi licencami, ki jih vsako leto potrjujejo na izobraževalnih seminarjih, in z izkušnjami s treniranjem mlajših selekcij.

Treningi potekajo po oblikovanem učnem načrtu za vsako starostno selekcijo posebej.

V NK Ribnica postavljamo kakovost in strokovnost treningov na prvo mesto, saj je oboje pogoj za uspešnost ne le ekipe, ampak razvoja posameznega otroka. Otroke bomo naučili nogometnih skrivnosti, jih navdušili za gibanje in  s pravilno oblikovanimi treningi vplivali na razvijanje gibljivosti in splošne motorike v povezavi z nogometom.

Trener razvija osebni pristop do vsakega otroka, spodbuja njegove vrline in nadzira pravilno izvajanje obojega – splošnih vaj za gibljivost IN nogometno tehniko – pravilno ustavljanje žoge, točne podaje, itd.

Prijavnico dobite na spletni strani www.nkribnica.si. Prvi mesec vadbe je BREZPLAČEN!

Začetek treningov bo objavljen na spletni strani in Facebooku (predvidoma 2. teden septembra).

Vabljeni!

Več informacij: NOGOMETNI KLUB RIBNICA, e: info@nkribnica.si,    www.nkribnica.si, Facebook: NK Ribnica, M: 041 393 490 (Sabina).

 

NK Ribnica podprvaki nogometne lige U12

Tekmovanje v nogometni ligi pod okriljem MNZ Ljubljana U12 je v soboto, 9. 6.2018  prišlo h koncu. Zadnji vikend je bil za ekipo NK Ribnica izredno naporen saj je imela ekipa tekme praktično vsak dan.

V četrtek je ekipa v gosteh pri Svobodi iz Kisovca prepričljivo zmagala 0 – 4.

Boj za prvo mesto, ki ga je na koncu dobila Olimpija, je potekal naslednji dan v petek, 8.6. na domačem stadionu Ugar. Tekma je bila do zadnje sekunde napeta, tribune so bile polne navijačev obeh ekip, vzdušje odlično, vendar so ljubljanski zmajčki le zmagali. Končni rezultat je bil 2 – 4. Čestitke Olimpiji za osvojeno prvo mesto!

V soboto, 9.6. je domača ekipa gostila NK Virtus iz Kamnika in gladko zmagala 6 – 0 in s tem dokončno utrdila odlično drugo mesto v ligi, kjer sodeluje 11 klubov.

V torek, 19.6 bo v Ljubljani potekal še zaključni turnir »final four«, turnir 4 najboljših ekip v ligi. Prvi dve ekipi iz 1. skupine: NK Olimpija A in Slovan in prvi dve ekipi iz 2. skupine: NK Olimpija B in NK Ribnica. Ekipe bodo prejele medalje in pokale. Držimo pesti!

Ob zaključku nogometne sezone ekipi in trenerju čestitamo za več kot odličen uspeh!

V NK Ribnica se približujemo zaključku sezone 2017/2018

Vstopili smo v drugo polovico maja in sezona nogometa se počasi približuje koncu. NK Ribnica,  selekcija U12 s 34 točkami deli odlično drugo mesto z ekipo NK Mirna. Ekipa fantov in dveh deklic je v spomladanskem delu odlično odigrala vse tekme, kar se lepo vidi tudi na lestvici. V zadnjem, spomladanskem delu je pred nami še 6 tekem do zaključka prvenstva. Čeprav smo majhni, smo zelo uspešni.

 

dm INICIATIVA ZA GIBANJE OTROK 2018 »RASTEMO S ŠPORTOM«

V mesecu aprilu je v okviru podjetja dm drogerie markt d.o.o.potekal projekt»Rastemo s športom«. Rastemo s športom je dm iniciativa za gibanje osnovnošolskih otrok. Podjetje ga je zasnovalo ob svoji 25-letnici, z željo omogočiti otrokom brezplačne športne urice in jih spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju. Vseslovensko dm iniciativo so podprli tudi člani Rokometnega kluba Krim in Košarkarske zveze Slovenije. V NK Ribnica smo se prijavili in bili izbrani med 25 društvi v Sloveniji, ki bodo izvajala brezplačne gibalne urice za otroke, na kar smo zelo ponosni in se vsem, ki ste glasovali za nas, iskreno zahvaljujemo!

 

 

Treningi selekcij U7, U9, U11, U12 in deklet

Čeprav se je futsal liga zaključila, selekcije NK Ribnica pridno trenirajo tako futsal kot nogomet. Treningi potekajo na zunanjem igrišču na Griču ob torkih in sredah od 17.30 do 19.00 ure, na stadionu Ugar ob ponedeljkih od 15.30 do 17.00 ure in petkih od 17.30 do 19.00 ure.

Trening naših najmlajših U6 in U7 si lahko ogledate v primeru lepega vremena na modrem igrišču pri šoli (v primeru dežja vrtčevska dvorana ŠCR) ob torkih in četrtkih od 17.30 do 18.15 ure.

 

 

Treniramo tudi v Dolenji vasi ob ponedeljkih, od 16.30 do 18.00 ure, v lepem vremenu na zunanjem igrišču, v dežju pa v dvorani POŠ Dolenja vas.

 

Povabilo na BREZPLAČNE URICE nogometa za najmlajše

Otroke (dečke in deklice) od 4. leta dalje vabimo na brezplačne ure nogometa / futsala na modro igrišče in zelenico pri Športnem centru Ribnica vsak četrtek od 18.00 do 18.45 ure ! Začnemo v četrtek, 24. maja 2018 ob 18.00 uri ! Pridružite se nam lahko katerikoli četrtek ! V primeru dežja bo vadba v vrtčevski dvorani Športnega centra.

Več informacij: NOGOMETNI KLUB RIBNICA, e: info@nkribnica.si, www.nkribnica.si, Facebook: NK Ribnica, M: 041 393 490 (Sabina).

 

“Volkswagen Junior World Masters Berlin 2018”

Minuli vikend so v športnem parku Radomlje z Miletom Ačimovićem potekali kvalifikacijski treningi za izbor reprezentance Slovenije U13, l. 2005. Volkswagen bo 14 mladim nogometašem omogočil nepozabno izkušnjo in jih popeljal na svetovno prvenstvo v nogometu »Volkswagen Junior World Masters«, ki bo med 15. in 18. junijem v Berlinu!

 

 

Slovenijo bodo zastopali med najboljšimi reprezentancami sveta v starostni kategoriji do 13 let.

 

Kvalifikacijskega treninga se je udeležila tudi naša najstarejša članica, Veronika Rovan na položaju golmanke in doživela zelo lepo izkušnjo.

Avtor fotografij je agencija Sportida / Urban Urbanc.

Skupna ekipa NK Ribnica Kočevje zasedla odlično 4. mesto v državnem prvenstvu FUTSAL selekcija U13

Minuli vikend se je zaključila futsal liga selekcije U13 in dobili smo nove državne prvake v sezoni 2017/2018. V selekciji U13 je to ekipa KMN Meteroplast iz Ljutomera, drugo mesto pripada ekipi Hiša daril Ptuj, tretje mesto KMN Sevnica in odlično četrto mesto je zasedla naša skupna ekipa NK Ribnica Kočevje.

V soboto, 14. aprila je bila odigrana povratna tekma med ekipama NK Ribnica Kočevje in KMN Sevnica za 3. mesto v ŠC Ribnica. Gostujoča ekipa Sevničanov je odigrala zelo lepo tekmo in zasedla 3. mesto. Tekma je bila od samega začetka napeta in polna akcij na obeh straneh.

S ponosom lahko zapišemo, da si takšnega rezultata na začetku sezone nismo niti predstavljali. Kot ena izmed najmlajših ekip in z minimalnimi treningi je skupna ekipa Ribnica Kočevje dosegla cilj, ki je presegel vsa pričakovanja.

Čestitke ekipi in trenerjema!

 

Še nekaj dni in državno prvenstvo v futsalu U13 bo končano

Minuli vikend so bile odigrane predzadnje tekme državnega prvenstva v futsalu U13. Pred zadnjim krogom, ki bo v soboto, 14. aprila je še vse odprto.

V prvi finalni tekmi sta se pomerila favorita KMN Meteorplast iz Ljutomera in Hiša daril Ptuj. Tekma, ki se je odigrala v Ljutomeru se je končala z neodločenim rezultatom 6 – 6. Pravi boj za naslov državnega prvaka. Čestitke obema ekipama!

V Sevnici je bil odigran prvi krog za tretje mesto med domačo ekipo KMN Sevnica in NK Ribnica Kočevje. Tekmo so dobili domačini z dvema goloma prednosti 4 – 2. Napeta tekma v duhu fairplaya je bila prava poslatica za gledalce.

Vabljeni, v soboto v ŠC Ribnica ob 17.30 uri, kjer se bo zaključila liga U13 in bomo dobili končno lestvico v sezoni 2017/2018.

Odigrane prve polfinalne tekme državnega prvenstva v futsalu U13

V soboto, 24. marca so bile odigrane prve polfinalne tekme državnega prvenstva v futsalu U13. V soboto 31. marca bodo povratne tekme.

NK Ribnica Kočevje je v gosteh močno izgubila proti ekipi iz Ljutomera KMN Meteorplast; ekipa je bila v vseh pogledih močnejša saj so izhodni letniki U13, kar pomeni, da so leto starejši in v naslednji sezoni že igrajo za selekcijo U15. Vse čestitke ekipi KMN Meteorplast za fairplay, odlično igro in čudovit futsal.

 

Odigrane četrtfinalne tekme državnega prvenstva FUTSAL U13

V soboto, 17.marca so bile odigrane četrfinalne tekme državnega prvenstva v futsalu selekcija U13. Ostale so le še 4 ekipe v boju za naslov državnega prvaka Slovenije, in sicer: KMN Meteorplast, FC Hiša daril Ptuj, KMN Sevnica in NK Ribnica Kočevje.

Ekipa NK Ribnica Kočevje je v soboto na povratni četrtfinalni tekmi v ŠC Ribnica pokazala izjemno borbenost in lepo igro in si tako priborila uvrstitev med prve štiri finaliste.

 

Polfinalne tekme bodo odigrane v naslednjih dveh vikendih, 24. in 31. marca 2018. NK Ribnica Kočevje v soboto, 24. marca odhaja v Ljutomer, kjer čaka ekipo tekma proti KMN Meteorplast. Ponosni in veseli smo, ker smo v prvem letu delovanja kluba dosegli tako velik uspeh.

Hvala vsem navijačem za glasno podporo s tribun!